START

17 mai

Întemeierea afacerii

Forţa modelului de afacere Amway constă în simplitatea sa. Este important să reţineţi principiile de bază. Transmiteţi-le şi altor persoane, iar succesul dumneavoastră va constitui un model demn de urmat. Planul Amway de Vânzări şi Marketing vă va oferi tot sprijinul necesar.

Primele etape

  1. Stabiliţi-vă aspiraţiile şi obiectivele
  2. Deveniţi utilizator 100% al Produselor şi Serviciilor Amway.
  3. Alcătuiţi o listă actualizată a posibililor clienţi şi a posibililor IPA.
  4. Invitaţi prospecţii să participe la întâlniri în cadrul cărora veţi prezenta produsele   şi/sau Oportunitatea de Afaceri
  5. Prezentaţi produsele Amway şi modul în care pot fi vândute cu succes.
  6. Prezentaţi oportunitatea de afaceri  cât mai des şi mai complet.
  7. Menţineţi constant legătura cu noii clienţi şi cu potenţialii IPA.
  8. Acordaţi asistenţă noilor IPA, prezentându-le etapele de bază ale dezvoltării unei afaceri de succes.
  9. Motivaţi-i pe liderii din linia dumneavoastră descendentă care pot la rândul lor să instruiască alţi întreprinzători pentru a vinde cu succes produsele

Stabiliţi-vă obiectivele

Este important să vă stabiliţi clar obiectivele, întrucât acest lucru vă ajută să vă concentraţi atenţia şi să vă planificaţi activitatea.  În plus, existenţa unor ţeluri bine definite reprezintă pentru mulţi dintre noi un catalizator al eforturilor pe care suntem pregătiţi să le depunem pentru a le îndeplini, precum şi un punct de referinţă pentru evaluarea progreselor şi a nivelului de succes.

Cea mai bună metodă de a începe este să întocmiţi o listă a lucrurilor pe care aţi dori să le aveţi sau să le realizaţi. Această listă poate include realizări importante la care visaţi de multă vreme, dar şi lucruri mai mici pentru care aţi dori să aveţi bani şi timp în plus, cum ar fi: independenţă, o afacere proprie, bani pentru haine, mai mult timp liber petrecut cu familia dumneavoastră, o casă mai frumoasă, călătorii, flexibilitate financiară, studii superioare pentru copii/nepoţi, o casă de vacanţă, posibilitatea de a oferi donaţii, o maşină nouă.

Din clipa în care începeţi puneţi în practică principiile incluse în acest capitol, sunteţi cu un pas mai aproape de îndeplinirea ţelurilor şi visurilor dumneavoastră, oricare ar fi acestea.  Este important să notaţi pe listă şi o dată limită pentru îndeplinirea respectivelor obiective.  Se spune că „obiectivele sunt visele pentru care am stabilit un termen de îndeplinire”, iar acest lucru este adevărat.  Dacă ne propunem ca obiectivul respectiv să fie atins până la o anumită dată limită, atunci sigur eforturile depuse în acest scop vor fi mai mari.

Odată ce v-aţi decis asupra obiectivelor dumneavoastră personale, este bine ca în fiecare zi să întreprindeţi ceva în vederea realizării lor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: